Informatie en tips over dubbele beglazing
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Nieuwe kozijnen worden bijna altijd met dubbel glas geleverd. Het vervangen van uw kozijnen met dubbelglas is een flinke investering. In dit artikel leest u daar meer over.

Welke soort kozijnen wilt u?

kozijn met dubbel glasVoordat u kozijnen gaat kopen is het verstandig om eerst te kijken welke soort u eigenlijk wilt. De prijzen van de verschillende typen kozijnsoorten staan hieronder:

  • Kunststof kozijn: vanaf €130,- per m2
  • Houten kozijn: vanaf €45,- per m2
  • Aluminium kozijn: vanaf €90,- per m2

De prijzen hierboven zijn exclusief btw en exclusief arbeidskosten van de glaszetter. Let wel op dat het hier gaat om indicatieprijzen. Veel bedrijven hanteren verschillende prijzen. Wees daarom slim en vergelijk offertes alvorens u een vakman inhuurt.

Kozijnen met dubbel glas

Indien u kozijnen wilt kopen met dubbel glas kunt u hieronder een prijsoverzicht zien. Er bestaan namelijk verschillende soorten dubbel glas. De prijzen hieronder zijn ook exclusief btw en exclusief arbeidskosten voor het plaatsen van de kozijnen.

  • Standaard versie €55,-
  • Een kozijn met dubbelglas HR €73,-
  • Een kozijn met dubbelglas HR+ €74,-
  • Een kozijn met dubbelglas HR++ €76,-

U vraagt u wellicht af wat een HR dubbelglas is en waar de plusjes voor staan. De HR+++ dubbelglas is de best isolerende dubbel glas en werkt bovendien geluidsisolerend. Een HR type met drie plusjes is uit het oogpunt van energiebesparing de beste keuze. Alleen in woningen die de hoogste energiebesparing nastreven wordt dit type gebruikt. Een zeer goede investering dus.

De kosten hierboven zijn gemiddelden. Een specialist zal boven deze prijzen arbeidskosten verrekenen en soms voorrijkosten. De prijzen kunnen hierdoor flink verschillen. Meer info over de prijzen van kozijnen?

Hoe kunt u het beste vergelijken

Op OfferteAdviseur.nl kunt u gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes vergelijken van kozijn specialisten uit uw eigen regio. U hoeft alleen en simpel formulier in te vullen en u ontvangt binnen een dag tot wel 6 offertes in uw mailbox. U vergelijkt de offertes op basis van prijs en kwaliteit en kiest de beste deal. Zo bent u niet alleen goedkoper uit, maar zo bespaart u uzelf ook nog eens behoorlijk veel tijd voor het uitkiezen van de beste specialist.


Laatste nieuws

Energie besparen met dubbel glas

Natuurlijk bent u op de hoogte van de besparende effecten van dubbel

Zaken waarop je moet letten bij installeren van isolatieglas

Je merkt toch wel dat je in de winter veel moet stoken

Is het plaatsen van dubbelglas nog wel de moeite waard anno 2021?

Het laten plaatsen van dubbelglas is een energiezuinige maatregelen aan je woning.