Kosten lacobel safe glas

In het verleden was glas een product wat je alleen in je ramen zette. De afgelopen jaren heeft glas een behoorlijke innovatie doorgemaakt. Daardoor is glas te gebruiken voor veel meer doeleinden. Een van die doeleinden is decoratie. Glas kan worden gebruikt als raam, maar het kan bijvoorbeeld ook in een tafel worden verwerkt of in een wandpaneel. Het spreekt voor zich dat je hier niet iedere soort glas voor wil gebruiken. Wie glas voor een speciaal doeleind nodig heeft maakt met lacobel safe glas een goede keuze. We hebben voor je gekeken naar de prijs van dit glas.

*Tip

Wat kost HR glas voor u? Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale glaszetters.

Wat is lacobel safe glas

Lacobel safe glas is een glassoort die je waarschijnlijk wel eens hebt horen noemen. We hebben voor jou navraag gedaan wat dit voor glas is en wat het zo specifiek maakt. Lacobel safe glas is een glassoort die aan de achterkant voorzien is van een folie laag. Het glas is niet gehard. Daarnaast wordt er één kant van het glas voorzien van een laklaag. Die laklaag kan in meerdere RAL kleuren worden uitgevoerd. De laklaag wordt beschermd door het glas. Je krijgt hierdoor een prachtig gekleurd glanseffect op het glas. Lacobel safe glas wordt gemaakt van niet verwondend safe of safe+ glas.

Hoeveel kost Lacobel safe glas

We hebben navraag voor je gedaan naar de prijs van dit glas en kwamen tot de volgende bevindingen.

Welk glas wil je kopen Wat zijn de specificaties Grondslag voor de prijs Prijs op basis van grondslag
Lacobel safe glas Dikte 6 mm

Verkrijgbaar in meerdere RAL kleuren

Niet verwondend safe of safe+ glas

Per vierkante meter Tussen 95 en 100 euro
Kosten glaszetter Inclusief BTW Per uur Tussen 45 en 60 euro
  • Als je handig bent. Als je een handige klusser bent zou je zelf het Lacobel safe glas kunnen plaatsen op de plek van bestemming. Denk er dan wel om dat je met een uiterst breekbaar en kwetsbaar materiaal werkt wat doorgaans chemisch moet worden verankerd in de muur. Voor het plaatsen moet je met minimaal twee personen zijn vanwege het gewicht van het glas.
  • Als je een beetje handig bent. Ben je een beetje handig als klusser, dan maak je de plek waar het object van Lacobel safe glas komt te zitten alvast vrij. Dit scheelt de glaszetter weer wat werk en dat voordeel zie jij terug op je factuur.
  • Als je niet handig bent. Ben jij niet handig als klusser, dan laat je alle werkzaamheden uitvoeren door de glaszetter of door de leverancier van het glas. Je betaalt dan weliswaar iets meer voor jouw product van Lacobel safe glas; je hebt wel de volle garantie en daarnaast weet je heel zeker dat je er geen omkijken meer naar hebt.

Samenstelling van het prijskaartje

Hoeveel jij betaalt voor Lacobel safe glas bepaal je zelf aan de hand van keuzes die je maakt. We hebben de keuzes voor je op een rijtje gezet.

  • Keuze 1: Hoe groot is het Lacobel safe glas wat je wil laten plaatsen. De prijs van dit glas staat gespecificeerd per vierkante meter. Dat wil zeggen dat je meer betaalt wanneer je meerdere vierkante meters nodig hebt. De leverancier zal echter wel bij een bestelling van een aanzienlijk aantal vierkante meters wellicht een kwantum korting willen verstrekken.
  • Keuze 2: Ga je het Lacobel safe glas zelf plaatsen of laat je het plaatsen. Je kan ervoor kiezen om zelf het glas te plaatsen. Wanneer je een handige klusser bent is dit best mogelijk. Denk wel aan een goede bevestiging van het object. Bij veel muren is een chemische verankering noodzakelijk.
  • Keuze 3: Zit er een print op het glas of een enkele kleur. Een paneel met dit glas kan je laten voorzien van een print, zoals een bedrijfslogo of een foto. Dit zorgt voor een achterlaag die speciaal moet worden geproduceerd. Je betaalt daar meer voor dan bij een enkele kleur waarbij je een uni paneel koopt.
  • Keuze 4: Zit er een reliëf in het glas. Je zou kunnen kiezen voor Lacobel safe glas waar een reliëf in verwerkt zit. Dit moet speciaal voor jou worden vervaardigd en heeft een behoorlijk extra kostenplaatje. Het maakt jouw object wel extra uniek.

Nuttige  bespaartips

  • Kies een leverancier in je eigen omgeving. Je kan een object van dit glas laten bezorgen na de fabricage. De leverancier zal hiervoor kilometerkosten in rekening brengen wanneer het onder eigen beheer wordt bezorgt. Het verdient dan ook de voorkeur om Lacobel safe glas te kopen bij een leverancier bij jou in de buurt.
  • Vraag offertes op.

Offertes opvragen

Lacobel safe glas koop je veilig met korting. Die korting behaal je door het vergelijken van offertes. Met één klik vraag jij offertes op om te vergelijken. Het vergelijken van offertes kan jou een voordeel in klinkende munt tot wel 30 procent opleveren.

Gratis tot 6 offertes in uw mailbox?

Aangezien het om maatwerk gaat is de prijs moeilijk te bepalen. Verstandig is om niet de eerste de beste glaszetter te kiezen. Vergelijk via onze website tot 6 lokale dubbel glas specialisten en bespaar tot wel 30% op de kosten. Maak een weloverwogen keuze.